Політика конфіденційності

Додаток №-1 до публічного договору (публічної оферти) про надання послуг користування інтернет-порталом від 02 січня 2018р.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Управління сайтом https://moe-pravo.com.ua (далі – Сайт) здійснюється фізичною особою – підприємцем Довженко Сергієм Сергійовичем (реєстраційний номер облікової картки платника податків 2548212933) та Товариством з обмеженою відповідальністю «Моє право інформ» (ЄДРПОУ 42268960),  які зареєстровані і діють відповідно до вимог законодавства України (далі за текстом разом іменуються – Виконавець).

Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (надалі – «Політика») є невід’ємною частиною публічного договору (публічної оферти) про надання послуг користування інтернет-порталом від 02 січня 2018р., укладеного між Замовником та Виконавцем.

У цій Політиці визначено порядок здійснення Виконавцем оброблення персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодію Виконавця з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення за будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Замовника щодо практики захисту персональних даних.

Визначення термінів

База персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних
Замовників в електронній формі;

Користувач/користувачі (замовник, користувач Сайту) – будь які фізичні особи замовники послуг та сервісів Сайту, персональні дані якої обробляються;

Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій Виконавця, таких як збирання,
реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення
(розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних;

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована
або може бути конкретно ідентифікована.

Терміни, які визначені у публічному договорі (публічної оферти) про надання послуг користування інтернет-порталом від 02 січня 2018р. також застосовуються до цієї Політики.

Збір та використання персональних даних

Володільцем та розпорядником персональних даних Замовників (користувачів) Сайту є фізична особа – підприємець Довженко Сергій Сергійович та Товариство з обмеженою відповідальністю «Моє право інформ».

Дані, які Виконавець отримує автоматично під час користування Сайтом.

Виконавець не отримує автоматично жодних даних, за винятком даних, які містяться в файлах, про які йде мова нижче, під час самого користування Сайтом.

Які дані отримує Виконавець при використанні сервісів Сайту та здійснення покупок юридичних документів.

Виконавець отримуватиме у Замовника наступні персональні дані, за посередництвом Сайту, у випадку здійснення платежів за наданні сервіси на Сайті та покупок юридичних документів на Сайті, а саме:

  • прізвище ім’я по батькові;
  • адреса електронної пошти;
  • номер телефону;
  • файли cookie;
  • IP-адреси.

Отримання від Замовника (передача Замовником) наведених вище даних є добровільним та є необхідним для здійснення платіжних транзакцій за використання сервісів Сайту та покупок юридичних документів в межах Сайту та/або для оформлення підписки на новини Сайту.

Використання файлів cookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).

Маркетинг Сайту

Якщо Замовник надав згоду на підписку новин Сайту, вказана Замовником адреса електронної пошти використовуватиметься в маркетингових цілях власних продуктів Сайту. Згоду можна відмінити в будь-який момент.

Розповсюдження інформації третім особам

Виконавець Сайту не надає доступ до зібраних від Замовника персональних даних третім особам.

Технічні засоби і обов’язки Замовника

Технічне оснащення сторінок сайту https://moe-pravo.com.ua включає в себе модуль:

Платіжний сервіс WayForPay (https://wayforpay.com), управління яким відбувається з офісу Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія «ВЕЙ ФОР ПЕЙ», яка є фінансовою установою, зареєстрованою у встановленому законодавством України порядку, що надає свої послуги на підставі Ліцензії НБУ на переказ коштів без відкриття рахунків № 35 (Адреса: 69037, м. Запоріжжя, вул. Незалежної. України, б. 39-А, оф. 27, ЄДРПОУ 39626179, п/р 26501055700608 в ПАТ «Приватбанк», МФО 313399).

Даний модуль здійснює прийом/переказ грошових коштів від Замовників (користувачів) Сайту за допомогою web-інтерфейсу WayForPay. Відповідальність за проведення платіжних транзакцій, збір та збереження персональної інформації здійснюються Товариством з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія «ВЕЙ ФОР ПЕЙ».

Виконавець докладає всіх можливих зусиль, щоб захистити дані Замовників (користувачів) і охороняти їх від дій третіх осіб.

Проте прийняті нами міри можуть виявитися недостатніми, якщо Замовники (користувачі) не дотримуватиметесь правил безпеки. Зокрема Замовники зобов’язані зберігати в таємниці реквізити платіжної картки, своє ім’я, контактний номер телефону та адресу електронної пошти.

Щоб не допустити отримання персональних даних третіми особами Виконавець Сайту просить Замовників (користувачів) вийти із сайту платіжної системи після закінчення здійснення платіжних транзакцій) з метою покупок юридичних документів та оплати послуг сервісів на Сайті.

Інші сайти

В рамках Сайту можуть періодично з’являтися посилання на інші сайти, якими Виконавець не керує. Такі сайти діють незалежно від Сайту і жодним чином не перевіряються Виконавцем. Ці сторінки можуть мати власну політику конфіденційності та захисту персональних даних, з якою Виконавець рекомендує ознайомитися. Виконавець не несе відповідальності за правила поводження з даними в межах цих сторінок.

Виконавець є співвласником Веб-сайту http://documenti.com.ua на якому раніше був розміщений інтернет-магазин юридичних документів (в старому дизайні). На даний час у разі заходу на Веб-сайт http://documenti.com.ua користувача буде автоматичне переадресовано на веб-сайт https://moe-pravo.com.ua.

Захист персональних даних

Виконавець використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, однак, не гарантує абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

Виконавець забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання
несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним
особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах
національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права суб’єкта персональних даних

Права Користувача (користувачів) як суб’єкта персональних даних визначаються Законом України «Про захист персональних даних».

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних
даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надані Користувачем (користувачами) Виконавцю відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних Користувача (користувачів), які обробляються Виконавцем, такий Користувач може звернутися до Виконавця електронною поштою за адресою: info.moe.pravo@gmail.com.

Зміни до цієї Політики

Виконавець зберігає за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності в будь-який час та з будь-якої причини. Дата останнього оновлення Політики буде зазначена в рядку “Останнє оновлення” на початку цієї сторінки.

Будь ласка, частіше заходьте на сторінку Політики, щоб не пропустити оновлення та зміни в нашій Політиці конфіденційності.